Tilaaminen

Tuotteiden tilaaminen tai muu yhteydenotto

Voit ottaa lomakkeella yhteyttä minuun tai tilata tuotteita. Jos olet tilaamassa tuotteita, kirjoita lomakkeelle haluamiesi tuotteiden tuotenumero ja tilauksesi kappalemäärä. Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus ja ohjeet maksamiseen. Kun maksu tuotteista näkyy tililläni postitan tuotteet.

Toimitusehdot

Voimassa 1.10.2014 alkaen

Irman langat Tmi (y-tunnus 2635656-6) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille tai yrityksille Suomessa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Tuotteet tilataan kotisivujen lomakkeella. Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus ja ohjeet maksamiseen. Kun maksu tuotteista näkyy tililläni postitan tuotteet.

Tilauksesi toimituskulut, ovat kulloinkin voimassa olevan postihinnaston mukaiset.

Toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 7 päivää. Tiedotan poikkeavista toimitusajoista tilausvahvistuksen yhteydessä, jolloin voit perua tarvittaessa tilauksen.

Sinulla on Kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuskuluista vastaa aina tilaaja. Palauttaessasi tilausta, ota ensin yhteyttä minuun osoitteeseen irma (a) irmanlangat.fi.

Mikäli tilaamasi tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa siitä viimeistään 14 päivän kuluessa. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin.

Rekisteriseloste

Tilauksen yhteydessä annettuja tietoja käytetään ainoastaan tilauksen toimittamiseen ja mahdollisten tilausepäselvyyksien selvittämiseksi sekä mahdollisesti asiakastiedottamiseen. Rekisterinpitäjänä on Irman langat Tmi (y-tunnus 2635656-6). Tietoja ei luovutetä eteenpäin.